google-site-verification: google6e2606d067d0860e.html

بایگانی نوشته‌ها


صمیمیت در رابطه  :  40 سوال برای ایجاد صمیمیت در یک رابطه

صمیمیت در رابطه : 40 سوال برای ایجاد صمیمیت در یک رابطه

صمیمیت در یک رابطه زناشویی یا شریک زندگی ممکن است آسیب ببیند اگر مشغول مسئولیت های دیگر باشید یا آنقدر درگیر فعالیت های روزمره زندگی باشید که به سادگی توجه به یکدیگر و اینکه چه کسی می شوید را از دست بدهید. هنگامی که این اتفاق می افتد، چند سوال برای زوج ها وجود دارد که زوج ها می توانند از یکدیگر بپرسند تا به بازسازی صمیمیت کمک کنند.مطالعات نشان می‌دهد که ارتباط و خودافشاگری به ایجاد صمیمیت در روابط زناشویی کمک می‌کند. به طور خلاصه، وقت گذاشتن برای گپ زدن با همسر یا فرد مورد علاقه‌تان می‌تواند پیوند شما را قوی‌تر کند. یکی از راه‌های استفاده مؤثر از این زمان، پرسیدن سؤال برای ایجاد صمیمیت است.

50 سوالی که باید بپرسید تا کسی را بهتر بشناسید

50 سوالی که باید بپرسید تا کسی را بهتر بشناسید

نشان دادن کنجکاوی و علاقه واقعی به دیگران یکی از سریع ترین راه های ارتباط با دیگران است ، چه برای اولین بار با یک فرد جدید ملاقات کنید و چه در روابط طولانی مدت. علاوه بر این، علم بارها و بارها به ما گفته است که دوستی‌ها، ارتباطات اجتماعی و مشارکت‌های معنادار ما را شادتر می‌کند و می‌تواند سلامت  ذهنی ما را بهبود بخشد.وقت گذاشتن برای سرمایه گذاری در این روابط ارزش دارد و گاهی اوقات تنها با یک سوال ساده پیش می رود. چه خود را در موقعیت‌های اجتماعی جدید قرار دهید یا امیدوار باشید که ارتباطات موجود را تقویت کنید، این 50 سوال افلاطونی و عاشقانه می‌تواند به شما کمک کند به شناخت  بهتر برسید و به تقویت روابطتان کمک کند.

قرار ملاقات و آشنایی آگاهانه

قرار ملاقات و آشنایی آگاهانه

آشنایی آگاهانه را می توان به عنوان عمل عمدی برای پرورش توجه و آگاهی بیشتر از لحظه حال تعریف کرد.
ذهن آگاهی از فلسفه ها و شیوه های شرقی، بودایی و هندو که بین سال های 2300 قبل از میلاد تا 1500 سال قبل از میلاد باز می گردد، سرچشمه می گیرد. مفهوم ذهن آگاهی توسط جنبش خودیاری غربی پذیرفته شده است و از آن برای حمایت و کمک به مدیریت بسیاری از مسائل از اضطراب گرفته تا اختلالات خوردن استفاده شده است.
همچنین می‌توان آن را برای بسیاری از فعالیت‌ها و جنبه‌های مختلف زندگی، از جمله قرار ملاقات، اعمال کرد.

درمان شناختی رفتاری: تعریف، انواع و فواید درمان شناختی رفتاری

درمان شناختی رفتاری: تعریف، انواع و فواید درمان شناختی رفتاری

درمان شناختی رفتاری به عنوان «روان درمانی که شناخت درمانی را با رفتار درمانی با شناسایی الگوهای معیوب یا ناسازگار فکری، پاسخ عاطفی یا رفتار و جایگزینی آنها با الگوهای تفکر، پاسخ عاطفی یا رفتار مطلوب ترکیب می کند» تعریف می شود.درمان شناختی رفتاری بر تغییر افکار منفی خودکار تمرکز دارد که می تواند به مشکلات عاطفی، افسردگی و اضطراب ما کمک کند و آنها را بدتر کند. این افکار منفی خود به خودی بر خلق و خوی ما نیز تأثیر مضری دارند.

درباره‌ی نویسنده
گرفتن وقت مشاوره
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...
none