-
خانه
-
بایگانی نوشتهها
بایگانی نوشتهها
اختلال طیف اوتیسم را بيشتر ميتوان يك اختلال نورولوژيكي كه خودش را در سالهاي اوليه رشد كودك نمايان ميكند معرفي نمود. اين اختلال در بيماران اوتيستيك باعث ميشود كه مغز فرد مبتلا به اوتیسم نتواند در زمينه رفتارهاي اجتماعي و مهارتهاي ارتباطي بهدرستي عمل كند و مزاحم او براي يادگيري چگونگي ارتباط و تعامل با ديگران بهطور اجتماعي ميشود. كودكان و بزرگسالان دارای اختلال طیف اوتیسم در زمينه ارتباط كلامي و غيركلامی، مهارتهای شناختی معمول، رفتارهاي اجتماعي، فعاليتهاي سرگرمكننده و بازي داراي مشكل ميباشند.
اسکیزوفرنی یکی از اختلالات جدی روانشناختی است که باعث می شود تفکر، ابراز احساسات، درک واقعیت و ارتباط با دیگر افراد از حالت طبیعی خود خارج شود. اسکیزوفرنی به عنوان مزمن ترین و ناتوان کننده ترین بیماری روانی شناخته شده است و افراد با این اختلال معمولا مشکلاتی در جامعه، کار، مدرسه و روابط خود دارند. اسکیزوفرنی بیماری است که در طول عمر ادامه پیدا می کند اما با درمان های مناسب قابل کنترل است.
شیوع اختلال دوقطبی حدود ۱ یا ۲ درصد است البته قطعا نوع خفیف آن خیلی بیشتر از این آمار است. در واقع ما با اختلال طیف دوقطبی روبرو هستیم و خیلی از افراد به نوع خفیف این بیماری دچار هستند. این بیماری در صورت عدم بهرهمندی از درمان بهموقع میتواند بسیار مخرب باشد و به عنوان ششمین عامل ناتوان کننده در کل جهان شناخته شده است. اختلال دوقطبی ناشی از ضعف شخصیتی یا نامتعادل بودن نیست بلکه یک بیماری است که قابل درمان است.
سوگ و افسردگی علائم مشابهی دارند، اما هر کدام یک تجربه مجزا هستند، و ایجاد تمایز میان این دو به دلایل مختلفی مهم است. درمورد افسردگی، تشخیص و پیگیری درمان میتواند به معنای واقعی کلمه نجات دهنده زندگی فرد باشد. در عین حال، تجربه سوگ به دلیل از دست دادن فرد یا چیزی ارزشمند، نه تنها طبیعی است، بلکه در نهایت میتواند بسیار شفابخش باشد.
افسردگی بارداری و افسردگی پس از زایمان نوعی اختلال خلقی است که میتواند خانمهای باردار یا آن دسته از مادرانی را که به تازگی زایمان کردهاند، تحت تاثیر قرار دهد. کلمه «پریناتال» (Perinatal) در واقع به دوره بارداری و پس از زایمان اطلاق میشود. خانمهایی که در بارداری یا پس از زایمان دچار افسردگی میشوند،