-
خانه
-
بایگانی نوشتهها
بایگانی نوشتهها
خانه روانشناسی و مشاوره چترسبز با متخصصین مجرب ارائه دهنده خدمات رواندرمانی و مشاوره. جلسات مشاوره و رواندرمانی آنلاین (از سراسر کشور) زمینـۀ فعالیـت: مشاوره و رواندرمانی، مشاور فردی، اختلالات شخصیت، زوج درمانی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره خانواده، خانواده درمانی، گروه درمانی، اختلال افسردگی، اختلالات اضطرابی، مشاوره ازدواج و طلاق. جهت مشاهده خدمات و تعرفهها به سایت chatrsabz.ir مراجعه فرمایید. تماس: 09107025141
افسردگی فصلی چیست؟ علائم و نشانههای آن ممکن است در برخی ماههای سال احساس خوبی نداشته باشید و دلایل آن نیز برایتان نامعلوم باشد. افسردگی فصلی که به عنوان اختلال زمستانی یا تابستانی نیز شناخته میشود، نوعی از اختلال است که در آن فرد در دیگر زمانهای سال دارای شرایطی نرمال است ولی در فصلهای زمستان و یا تابستان دچار افسردگی میشود. سید مرتضی احمدیمنش، روانشناس بالینی
روانشناسی زرد عنوانهایی دارد تا با جذابیت خود توجه افراد را به سمت خود جذب کند. به عنوان مثال کتابهایی مانند افزایش اعتماد به نفس در یک روز، به سرعت ثروتمند شوید، ۱۰ روش برای رسیدن به اهدافتان، ۲۰ راهکار زناشویی موفق و... اینها عناوینی از نمونه کتابهای روانشناسی زرد هستند که نه تنها نویسندگان آن روانشناس نیستند بلکه با پژوهشهای علمی نیز سازگاری ندارد. کتابهای روانشناسی زرد عموماً موضوعاتی مانند موفقیت و اعتماد به نفس و آرامش را رواج میدهند اما خیلی از مردم نمیدانند که این گونه توصیهها فارغ از اطلاعات علمی و پژوهشی میباشد و بیشترین هدف در پی کسب درآمد بالا است.
افراد دارای اختلال بولیمیا نوروزا (پر خوری عصبی) دارای دورههای عود کننده و مکرر خوردن غیر معمول مقدار زیادی غذا و احساس عدم کنترل بر این دوره هستند. بینج ایتینگ با رفتارهایی که پرخوری را جبران میکنند مانند استفراغ اجباری، استفاده بیش از حد از ملینها یا دیوریتیکها، روزه داری، ورزشهای سنگین یا ترکیبی از این رفتارها ادامه پیدا میکند.برخلاف آنورکسیا نوروزا افراد مبتلا به بولیمیا نوروزا معمولا سلامتی و وزن طبیعی بدن خود را حفظ میکنند.
اختلال بی اشتهایی عصبی یا Anorexia Nervosa ، شامل فردی است که وزن بسیار کمی دارد و در عین حال درک غلطی از وزن صحیح و از اضافه وزن هراس دارد . افراد مبتلا به بیاشتهایی عصبی توجه زیادی به کنترل وزن و شکل خود دارند و تلاشهای شدید که به طور قابل توجهی در زندگی آنها اختلال ایجاد میکند.برای جلوگیری از افزایش وزن، افراد مبتلا به بیاشتهایی عصبی معمولا میزان مصرف غذا را به شدت محدود میکنند. آنها ممکن است مصرف کالری را با استفراغ پس از غذا یا سوء استفاده از ملینها، رژیم های غذایی، دیورتیکها یا انما کنترل کنند. آنها همچنین میخواهند از طریق ورزش بیش از حد وزن کم کنند. مهم نیست چقدر وزنشان کم میشود، فرد همچنان از اضافه وزن هراس دارد.
اختلال چند شخصیتی یکی از انواع اختلالات تجزیهای است که طی آن دو یا چند شخصیت مجزا به طور مکرر، کنترل رفتار فرد را در دست میگیرند. در واقع مشخصه اصلی این بیماری گسستگی در برخی از جنبههای هویت است به طوری که فرد در به یاد آوردن اطلاعات مهم شخصی خود دچار مشکل میشود. جالب است بدانید هر یک از این شخصیتها، ویژگیهای منحصر به خود را دارند؛ اسم، سن، شخصیت، هویت جنسی متمایز و ویژگیهای مختلف فیزیولوژیکی که ممکن است حتی با هویت اصلی در تعارض باشند. از آنجایی که افراد مبتلا به اختلال چند شخصیتی، آسیبهای روانی دیگر مانند اضطراب، افسردگی، سو مصرف مواد و اختلالات شخصیت نیز دارند، بهره گیری از خدمات مشاوره روانشناسی و درمان اهمیت زیادی دارد، چرا که احتمال خودکشی نیز در این افراد وجود دارد.